Машини для розкатки тіста
Професійні машини для розкатки тіста в Академії Кухні
Тісторозкаточні машини призначені для швидкого і рівномірного розкочування тіста до потрібної товщини. Вони використовуються в пекарнях, кондитерських, ресторанах, піцеріях та інших закладах, де потрібна робота з великим об'ємом тіста. Таке обладнання покращує якість виготовленої продукції та збільшує продуктивність роботи.
В Академії Кухні представлений широкий асортимент машин для розкочування тіста. В наявності техніка китайського, українського та італійського виробництва.
- МТЕ-230-10
- МТЕ-380
- МТЕ-МП-380
- ТР
- M35A
- M42A
- SI320
- SI520
- SHB50B075
- SHE50075
- FDV-350M
- FDV-520B
- TSP-520B
- NM30BPDБезкоштовна доставка
- NM40BPDБезкоштовна доставка
- NM500BБезкоштовна доставка
- BDQ520C
- MBQ450BZ
- DS520B
- DS520C
- SF500N
- GGF EASY 500SMНовинка
- GGF Easy B 500/1000
- SZ50B050
Призначення машин для розкатки тіста
Тісторозкаточна машина використовується для обробки різних видів тіста: для піци, вареників, круасанів, печива. Проходячи через валики, пласт тіста стає рівномірним і набуває потрібної товщини, після чого з ним можна продовжувати працювати.
Рівномірні заготовки підходять для виробництва:
- равіолі;
- пельменів;
- печива;
- піци;
- круасанів;
- слойок.
Механізація процесу полегшує роботу пекарів і скорочує час приготування. Такі машини широко застосовуються в закладах громадського харчування – пекарнях, кав'ярнях, ресторанах, їдальнях, кондитерських і піцеріях.
В Академії Кухні можна вибрати і купити настільні та стаціонарні тісторозкаточні машини. Вони відрізняються габаритами, потужністю і сферою застосування. Настільні компактніші, вони займають мало місця, підходять для невеликих виробництв, пекарень, кафе і ресторанів з обмеженою площею кухні. Такі моделі будуть оптимальним рішенням для роботи з невеликими об'ємами тіста.
Стаціонарне обладнання більш потужне і продуктивне. Воно призначене для великих виробничих цехів. Такі машини мають міцну конструкцію, а також додаткові функції, що робить їх ідеальними для великих пекарень, кондитерських і промислових виробництв.
Якщо ви хочете купити в Україні надійне обладнання для бізнесу, пов'язаного з громадським харчуванням, зверніть увагу на асортимент Академії Кухні. У каталозі магазину представлені професійні тісторозкаточні машини FROSTY, GoodFood, Z. Matik, КИЙ-В1.
Це якісне обладнання з нержавіючої сталі, яке призначене для тривалої та інтенсивної експлуатації. Серед представлених моделей можна підібрати варіант, який підійде і для невеликої пекарні, і для потужного виробничого цеху. В наявності моделі за ціною від 24000 до 227000 грн.
Чому заклади громадського харчування співпрацюють з Академією Кухні
Відкриття кафе, піцерії або пекарні – це складний процес, пов'язаний з безліччю ризиків, що вимагає серйозного оснащення кухні. В інтернет-магазині Академія Кухні можна купити якісне обладнання для закладів громадського харчування, в тому числі тісторозкаточні машини провідних виробників.
Доставка по Україні, офіційна гарантія та професійні консультації допоможуть запустити бізнес без затримок. Оплата здійснюється безготівковим розрахунком, ціна товарів відповідає їхньому рівню і якості.