Кошик
79 відгуків
Уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (66) 398 63 53
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Слайсери Airhot (Китай)

Слайсери Airhot – якість, перевірена кухнями світу

Слайсери – це спеціалізоване обладнання, яке застосовується для нарізування різних продуктів на тонкі та рівномірні скибочки. Така техніка широко використовується в індустрії харчування ресторанах, кафе, піцеріях, супермаркетах, суші-барах.

За допомогою слайсеру можна швидко нарізати сири, прошутто, ковбаси.

Устаткування дозволяє швидко обробляти велику кількість продуктів. При цьому всі слайси виходять такими як потрібно. Можна точно встановити ширину, завдяки чому легко формувати однакові порції.

Чому варто купити слайсер Airhot

Airhot – китайська компанія, заснована у 2011 році. Виробник випускає обладнання зразка європейського для професійних кухонь. Це один із лідерів ринку, якому довіряють власники бізнесу, пов'язаного зі сферою HoReCa, громадського харчування.

Бренд Airhot створює обладнання, яке допомагає підвищити ефективність та якість роботи на кухні. Продукція регулярно вдосконалюється з урахуванням вимог споживачів.

Слайсери Airhot використовуються у м'ясних, ковбасних та сирних відділах супермаркетів, на підприємствах громадського харчування. Завдяки точному настроюванню товщини скибочок можна визначити вихід продукції в грамах. Товщину нарізки можна встановити від 0,2 до 15 мм. Слайсери полегшують ручну працю, економлять час, при цьому результат завжди виходить передбачуваним.

Обладнання не призначене для нарізки заморожених продуктів.

Характеристики слайсерів Airhot

Корпус апарату виконаний із алюмінію, ніж – із нержавіючої сталі. Можна підібрати модель із діаметром ножа 250 мм або 220 мм. Завдяки продуманій конструкції обладнання безпечне у використанні.

Правила використання слайсера:

  • Переконайтеся, що пристрій встановлений на стабільній поверхні та надійно закріплений.
  • Перед початком роботи ножі слід змастити харчовою олією.
  • Підготуйте продукт для нарізання. Він має бути чистим, без упаковки, відповідного розміру.
  • Відрегулюйте товщину нарізки відповідно до уподобань або вимог рецепту.
  • Будьте обережні під час роботи зі слайсером і зосередьтеся на діях. Тримайте продукт міцно та рівно, щоб уникнути ризику порізу. Ніколи не торкайтеся ножа або каретки під час нарізки.
  • Після використання слайсер необхідно очистити від залишків продуктів, дезінфікувати. Протягом дня ножі слід мити кілька разів. Алюмінієві деталі слід мити вручну без використання посудомийної машини.

Купити професійне кухонне обладнання ТМ Airhot можна в інтернет-магазині Академія Кухні. Ми реалізуємо якісні товари від світових виробників во всій Україні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner