Жироулавливатель – необхідний елемент каналізації
Жироулавливатель под мойку на кухнях кафе и ресторанов устанавливается для очистки сточной воды от жира и предотвращения неисправностей канализации. Сброс жира в канализацию ― это не просто вредно для стока, но и запрещено. Все предприятия общественного питания обязаны предотвратить загрязнение городской канализации и окружающей среды. Для этого предприятия пользуются услугами специальных служб, кторые периодически откачивают жировые отложения. Подобные услуги достаточно затратны. Но у владельцев кафе и ресторанов есть возможность сэкономить, при этом не нарушив обязательные требовнаия.
Жироулавливатель. Необходимость и преимущества
Даже небольшие кафе и рестораны ежедневно сливают в канализацию в десятки раз больше загрязненной воды, чем частные пользователи. Вместе с водой в слив попадает жир, растительное масло, гарь, остатки пищи.
Главная задача жироуловителя – сократить количество жировых загрязнений и избежать попадания твердых нерастворимых веществ в канализационные трубы. Жироулавливатель под мойку является первичной очистной единицей, благодаря которой более эффективно происходят дальнейшие биологические и химические очистные процессы.
Головні переваги цього нейтрального обладнання:
- Підвищення ефективності подальшої очистки води,
- Захист труб від забруднень,
- Продовження терміну служби каналізації,
- Економія на можливу чищення каналізації,
- Запобігання засмічень і непередбачених зупинок роботи кухні.
Вигідна покупка жировловлювача
Компанія Академія Кухні пропонує вам купити жироулавливатель, виготовлений з нержавіючої сталі AISI 430. Він досить простий в установці і обслуговуванні. Періодично необхідно проводити видалення з його верхньої частини крупного сміття та жирових відкладень. На жироулавливатель під мийку ціна від 1800 грн. Ці витрати на порядок нижче тих, які можуть бути пов'язані з чищенням каналізації і простоєм роботи кухні.
Зробіть вигідне придбання вже сьогодні!
- НОВИНКА: індукційні фритюрниціІндукція стала справжньою знахідкою для професійної кухні. У маленьких кафе і великих ресторанах індукційні плити стали одним із найкорисніших придбань. Вони зручні в роботі, економічні, прості в обслуговуванні. А тепер виробники готові порадувати клієнтів індукційними фритюрницями. Їхній принцип роботи заснований на безпосередньому нагріванні продукту за допомогою індукції без втрати корисного тепла. А результат і смак страв перевершує всі очікування.Повна версія статті
- НОВИНКА: Пароконвектомат Unox XEPA0523EXRNHOST 2023, що проходив у Мілані з 17 по 21 жовтня, був багатий на новинки. Особливу увагу привернув новий пароконвектомат від Unox. Улюблена українськими кухарями італійська компанія представила модель XEPA0523EXRN у абсолютно новому дизайні з революційними програмами та можливостями штучного інтелекту.Повна версія статті