Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Печі для піци

Печі для піци на чолі італійського ресторану

Італійська кухня стала для українців вже рідну. Маргарита, Каприччоза, Наполетана – для багатьох це не просто мелодійні італійські слова, а улюблені види піци. Гості піцерій і тратторій чудово розбираються в італійській кухні. І тому мета кожного власника такого ресторану – запропонувати страви з абсолютною якістю і неповторним смаком.

Піч для піци – те обладнання, яке здатне зробити основу ідеально пропеченою, а начинку – соковитою.

Як вибрати піч для піци?

Місткість, потужність і виробник – ось основні параметри, за якими відбувається вибір обладнання для піцерії. Для невеликих ресторанчиків цілком підійдуть однорівневі варіанти з камерою на 2-4 піци. Для великих закладів часто закуповуються кілька одиниць такого обладнання.

 Всі печі для піци працюють за одним принципом. Заготівля з начинкою викладаються на під, який нагрівається, рівномірно поширюючи тепло по камері і пропекая основу з начинкою.

Середня температура приготування піци становить 200°С. Але в залежності від продукту, вона повинна регулюватися. Так, тонка заготовка, яка в результаті повинна вийти хрусткою. Може випікатися при температурі 250°С, а для здобної пишної основи підійде температура 180°C

В залежності від джерела живлення піца-печі можуть бути:

  • Електричні;
  • Газові;
  • Дров'яні.

Печі для піци Харків – це Академія Кухні

Бажаєте придбати якісне обладнання інвентар для піцерії? Ласкаво просимо до нашої компанії! У нас ви знайдете печі найкращих італійських виробників Pizza Group, Fimar, Cuppone. Наші фахівці допоможуть вам спроектувати вашу кухню та підібрати лише надійне оснащення кухні. Телефонуйте та купуйте для себе найкраще!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner