Кошик
64 відгуків
+380507130658
+380507130658
+380974098136
менеджер Людмила
+380507348341
менеджер Елена
+380673938038
менеджер Иван
+380507130658
менеджер Людмила
+380938160625
менеджер Иван
Оборудование для ресторанов от "АКАДЕМИИ КУХНИ"

Кращий помічник на професійній кухні – кондитерський міксер

Планетарний міксер забезпечить швидке збивання і замішування завдяки ретельній роботі місильного органу, який рухається по аналогії з обертанням нашої планети. Такі агрегати незамінні в процесі приготування пюре, мусів, майонезів, кремів і замішування тіста.

Міксери планетарні, заглибні

Сортування: у вигляді галереї у вигляді списку
товарів на сторінці:
1 2 ... 4

Різновиди кондитерських міксерів

Існує кілька видів планетарних міксерів, недорого стоять і мають певну перевагу одного над іншим:

  • Побутові (прості в експлуатації та технічному обслуговуванні), підійдуть будь-якій господині.
  • Напівпрофесійні (моделі середньої продуктивності, підходять для середніх за розміром закладів).
  • Професійні (підійдуть великим підприємствам для виконання великих обсягів роботи).

Варто врахувати розміри організації, на якій передбачається використання міксера ― від цього буде залежати швидкість обертання віночка і об'єм чаші. На професійній кухні присутність такого апарату незаперечно – важливо лише правильно вибрати модель.

Професійні планетарні міксери бувають наступних видів:

  • З двигуном колекторного типу. Стандартний об'єм – 5-10л. Швидкість перемикається плавно під час роботи пристрою. Підходять для невеликих ресторанів і кафе. Використовуючи такий міксер, слід уникати перевантаження!
  • З механічною коробкою передач. Стандартний об'єм – 10-100л. Як правило, 3 швидкості. При перемиканні швидкості міксер слід зупинити.
  • З варіатором. Стандартний об'єм – 10-100л. При перемиканні швидкості зупиняти міксер не потрібно, так як це може призвести до швидкого зношування ременя передачі.

Комплектація планетарного міксера

Стандартний набір робочих органів кондитерського міксера складається з:

  1. Віночка (необхідний для збивання яєць, кремів, суфле, мусів і рідкого тіста);
  2. Гака (використовується для замішування дріжджового або крутого тіста);
  3. Лопатки (незамінна для замішування і збивання цукрової глазурі, кондитерських начинок, пюре).

Особливості вибору планетарного міксера

Перш ніж купити планетарний міксер звертайте увагу на:

  • матеріал – краще віддати перевагу чашу з нержавіючої сталі, що забезпечить довгу службу і безпеку продукції;
  • время замешивания и взбивания – лучше приобретать прибор с таймером до 30 минут, а не стандартными 15 мин (некоторым видам теста необходимо больше времени для вымешивания); при необходимости покупки оборудования для замешивания крутого теста – перейдіть на сторінку вибору тістомісів.
  • панель управління – більш зручна сенсорна, а механічна довше прослужить;
  • комплектація – стандартний набір складається з лопатки, віночка і гака, можлива додаткова оснащеність насадками і додатковими функціями.

В Украине планетарные миксеры представлены в огромном разнообразии, подходить к выбору стоит с умом и тщательно разбираясь. Специалисты Академии Кухни предложат подходящие вам варианты и всегда помогут толковым советом.