Кошик
77 відгуків
Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Хліборізки

Професійні хліборізки: види та переваги

Обладнання для нарізки хліба застосовується в кафе, бістро, кафе, готелях, пекарнях та інших підприємствах, пов'язаних з громадським харчуванням. За допомогою обладнання можна швидко і акуратно розподілити на скибочки різні види хлібобулочних виробів. Обладнання впорається навіть зі свіжоспеченим хлібом, не порушуючи його цілісності, максимально скорочуючи величину відходів, чого звичайним ножем не доб'єшся.

Види хліборізок

За принципом роботи машини бувають двох типів:

  • Слайсерные. Батон кріпиться на валовому механізмі і ділиться на порції, потрапляючи під леза дискового ножа.
  • Вертикальні рамами. Легко справляються з французькими булками. Володіють високою продуктивністю.

Зазначені види хліборізок представлені і в компанії «Академія кухні». Техніка має досить високу продуктивність, тому їх доцільно розміщувати в пекарнях, на хлібозаводах, цехах, де нарізане утрамбовується і розподіляється по торговим точкам. В їдальнях і банкетних ресторанах застосовуються спрощені варіанти. По виду регулювання обладнання буває:

  • Автоматичне. Завантаження і виставлення параметрів виконується автоматом.
  • Напівавтоматичне. Хліб завантажується вручну, налаштування здійснює апарат. Такий вид машин підходить для закладів з великою кількістю відвідувачів.
  • Ручне. Всі дії виконує оператор. Пристрій призначений для невеликих закладів.

За варіантом виконання хліборізки класифікуються на підлогові і настільні. Перші експлуатуються в промислових цілях, другі потрібні кафе і ресторанам.

Купити хліборізку можна в інтернет-магазині Харкова «Академія кухні». Тут представлена продукція брендів Sibread, Altezoro, Frosty, Mecnosud, Oztiryakiler. Менеджер допоможе зробити вибір і оформити замовлення.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner