Хліборізки
Професійні хліборізки: види та переваги
Обладнання для нарізки хліба застосовується в кафе, бістро, кафе, готелях, пекарнях та інших підприємствах, пов'язаних з громадським харчуванням. За допомогою обладнання можна швидко і акуратно розподілити на скибочки різні види хлібобулочних виробів. Обладнання впорається навіть зі свіжоспеченим хлібом, не порушуючи його цілісності, максимально скорочуючи величину відходів, чого звичайним ножем не доб'єшся.
- SH31
- EDM3316Топ
- HKN-PICO12MТоп продажПодарунок
- CG-37
- BS12T31
- SH31/CMESТоп
- LB-31
- S4B
- LB-44
- PGM01
- FROSTY BS-37
- FROSTY TR-12
- FROSTY TR-350A
- HKN-PICO12SТоп продаж
- EMP3001
- Mecnosud SMA42230
Види хліборізок
За принципом роботи машини бувають двох типів:
- Слайсерные. Батон кріпиться на валовому механізмі і ділиться на порції, потрапляючи під леза дискового ножа.
- Вертикальні рамами. Легко справляються з французькими булками. Володіють високою продуктивністю.
Зазначені види хліборізок представлені і в компанії «Академія кухні». Техніка має досить високу продуктивність, тому їх доцільно розміщувати в пекарнях, на хлібозаводах, цехах, де нарізане утрамбовується і розподіляється по торговим точкам. В їдальнях і банкетних ресторанах застосовуються спрощені варіанти. По виду регулювання обладнання буває:
- Автоматичне. Завантаження і виставлення параметрів виконується автоматом.
- Напівавтоматичне. Хліб завантажується вручну, налаштування здійснює апарат. Такий вид машин підходить для закладів з великою кількістю відвідувачів.
- Ручне. Всі дії виконує оператор. Пристрій призначений для невеликих закладів.
За варіантом виконання хліборізки класифікуються на підлогові і настільні. Перші експлуатуються в промислових цілях, другі потрібні кафе і ресторанам.
Купити хліборізку можна в інтернет-магазині Харкова «Академія кухні». Тут представлена продукція брендів Sibread, Altezoro, Frosty, Mecnosud, Oztiryakiler. Менеджер допоможе зробити вибір і оформити замовлення.