Кошик
77 відгуків

Перед замовленням уточнюйте ціни і наявність у менеджера +380 (50) 713 06 58

Обладнання для ресторанів від "АКАДЕМІЇ КУХНІ"
+380 (97) 409-81-36
+380 (50) 713-06-58
+380 (66) 398-63-53

Столи Apach холод/мороз (Італія)

Холодильні та морозильні столи Apach – високий рівень міцності і якісна зборка

Для зберігання продуктів в необхідних температурних умовах відмінно підходять спеціалізовані холодильні та морозильні столи Apach. Завдяки даному устаткуванню можна організувати комфортне робоче місце на професійній кухні. Техніка широко використовується в ресторанах, кафе, готелях, суші-барах та інших закладах громадського харчування.

Інтернет-магазин Харкова «Академія кухні» надає можливість купити обладнання за вигідною ціною. Моделі зручно застосовувати в якості робочої поверхні для обробки продуктів харчування.

Переваги холодильних і морозильних столів Apach

Відома компанія з Італії Apach з 2006 року займається виробництвом надійної техніки для професійних кухонь підприємств харчування. Регулярне впровадження раціональних технологічних рішень дозволило фірмі посісти провідні місця на ринку харчового обладнання.

Корпус і камера виконані з високоякісної нержавіючої сталі марки AISI 304, яка легко витримує вплив жирів і кислотного середовища. Пристрої здатні забезпечувати дотримання низькотемпературного режиму всередині камери протягом тривалого часу. Завдяки спеціально заокругленим внутрішнім кутам істотно полегшується очищення холодильних і морозильних столів Apach.

Серед переваг устаткування такі:

  • надійність;
  • високопродуктивний холодильний агрегат;
  • поліуретанова термоізоляція;
  • автоматичне розморожування і динамічне охолодження;
  • регульовані по висоті ніжки.

Клієнти можуть придбати італійське обладнання за доступною ціною в компанії «Академія кухні». Оплата виконується готівкою при отриманні товару або за допомогою безготівкового розрахунку. Продукція оперативно доставляється у будь-який населений пункт України.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner